Risk Based Auditen, een andere rol voor de Auditor
 
   

Bureau Veritas Training heeft haar auditor trainingen aangepast om zo blijvend te voldoen aan de veranderende rol en verantwoordelijkheden van de hedendaagse auditor.

Met de komst van de HLS is de rol van de interne auditors aan constante veranderingen onderhevig. Voorheen controleerden zij of medewerkers hun werkzaamheden uitvoerden zoals beschreven in de procedures. Nu worden de interne auditors geacht te beoodelen of het managementsysteem rekening houdt met de risico’s van de processen en of de restrisico’s van de processen acceptabel zijn voor het bedrijf. Op deze manier kunnen afwijkingen geïdentificeerd en vastgelegd worden en waar mogelijk kan de oorzaak van het probleem opgespoord worden. Continuiteit en omgaan met veranderende externe omstandigheden vergen een andere benadering van de audit en dus andere competenties van de interne auditors.

Belangrijke nieuwe competenties waarop getraind wordt zijn: het herkennen van interne en externe risico’s en de juiste keuze van de beheersmiddelen passend bij de betreffende norm en haar eisen.

Ook hier geldt dat bijblijven middels trainingen het vak interessant houdt en de auditor scherp en van continue waarde voor zijn organisatie.


 

 


Nieuw: 5-daagse Lead Auditor training ISO 45001
 
   

In januari 2019 hebben we de accreditatie voor de 5-daagse Lead Auditor training behaald. U kunt vanaf nu in mei deelnemen aan deze training. Ook deze training is erkend door het IRCA.

Kijk hier voor meer informatie.


 

 


Lead Auditor Training ISO 27001
 
   

Pak deze kans om de Lead Auditor Training ISO 27001 te kunnen volgen. De training wordt in het Engels gegeven, maar vindt plaats in Amersfoort. In deze training leert u te auditen volgens de ISO 27001 en een auditteam aan te sturen.

Klik hier voor meer informatie.


 

 


GDPR wat moet ik er mee?
 
   

Op 25 mei gaat de nieuwe privacywetgeving in. Wat houdt deze Algemene verordening gegevensverwerking (AVG)  precies in en wat betekent dit voor uw organisatie?

In de eendaagse Introductietraining GDPR  (General Data Protetion Regulation) leren we u welke stappen u moet zetten om te kunnen voldoen aan de wetgeving. We gaan eerst in op termen en definities en daarna leren we u op basis waarvan u gegevens mag verwerken en hoe u dit in een dataregister registreert.

Deze training vindt plaats op 25 mei en 6 juni in Best. 

Kijk hier voor meer informatie 


 

 
Basistraining Interne Auditor
25.04.2019 Tilburg
QMS ISO 9001:2015 Lead Auditor Training Course
6.05.2019 Regio Rotterdam
QMS ISO 9001:2015 Lead Auditor Training Course
6.05.2019 Regio Rotterdam
Risk Based Auditen
7.05.2019 Zwolle
Risk Based Auditen ISO 9001
7.05.2019 Zwolle
Niewsbrief Aanmelden