Extra training Interne Auditor ISO 9001
 
   

De training Interne Auditor ISO 9001 in december zit bijna vol, daarom hebben wij een extra training gepland op 19 t/m 21 november in Tilburg.

Tijdens deze driedaagse training leert u Risk Based Audits uit te voeren volgens de ISO 9001. We gaan in op alle stappen in het auditproces, van plannen en voorbereiden tot uitvoeren en rapporteren en daarna het beoordelen van de genomen maatregelen. Wij leren u het doel en de achtergrond van de normelementen van de ISO 9001 en deze te vertalen in auditvragen.

Kijk hier voor meer informatie over deze training.

Schrijf u snel in want vol is nu echt vol.


 

 


Lead Auditor Training ISO 27001
 
   

Pak deze kans om de Lead Auditor Training ISO 27001 te kunnen volgen. De training wordt in het Engels gegeven, maar vindt plaats in Amersfoort. In deze training leert u te auditen volgens de ISO 27001 en een auditteam aan te sturen.

Klik hier voor meer informatie.


 

 


GDPR wat moet ik er mee?
 
   

Op 25 mei gaat de nieuwe privacywetgeving in. Wat houdt deze Algemene verordening gegevensverwerking (AVG)  precies in en wat betekent dit voor uw organisatie?

In de eendaagse Introductietraining GDPR  (General Data Protetion Regulation) leren we u welke stappen u moet zetten om te kunnen voldoen aan de wetgeving. We gaan eerst in op termen en definities en daarna leren we u op basis waarvan u gegevens mag verwerken en hoe u dit in een dataregister registreert.

Deze training vindt plaats op 25 mei en 6 juni in Best. 

Kijk hier voor meer informatie 


 

 


Trainingsdata 2018 bekend
 
   

Ook in 2018 kunt u weer bij Bureau Veritas terecht voor diverse trainingen op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu, voedselveiligheid, informatiebeveiliging, stoominstallaties, liftinstallaties, elektrectische installaties, PED en diverse Lead Auditor Trainingen. Alle informatie over deze trainingen en alle overige trainingen, vindt u op deze website.

Mocht u na het lezen van de informatie op deze site, toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De contactdetails vindt u onder het kopje 'over Bureau Veritas'.

Wij verwelkomen u graag in 2018 op één van onze vele trainingen.


 

 


Lead Auditor Training ISO 27001
 
   

Op 3 t/m 7 juli organiseert Bureau Veritas een Engelstalige Lead Auditor Training ISO 27110 (IRCA-erekend 17207).

Deze traniing vindt plaats in Amersfoort.

Schrijf u snel in, want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.


 

 


Interpretatie IATF 16949
 
   

De IATF 16949 norm is in 2016 verandert. Het is niet langer een ISO norm, maar is nog steeds alleen in combinatie met de ISO 9001:2015 te implementeren.

In deze eendaagse training leren we u de nieuwe norm te interpreteren. We gaan in op het doel en de achtergrond van de wijzigingen en leren u de nieuwe normeisen te implementeren in uw huidige managementsysteem en toe te passen tijdens audits.

Deze training is bedoeld voor iedeeen die al een 'Interne Auditor ISO/TS 16949' heeft gevolgd en over normkennis van de ISO 9001:2015 norm beschikt.

Deze training vindt plaats op 8 mei 2017 in Oisterwijk.


 

 


Extra training Inrichten en Aanpassen Managementsysteem
 
   

In verband met de grote interesse hebben wij een extra training 'Inrichten en Aanpassen Managementsysteem' gepland.

Deze training wordt op 6 april gegeven in Landgoed Zonheuvel te Doorn.

In deze eendaagse training leert u het huidige mananagementsysteem om te bouwen naar de 2015 versie van de normen en een managementsysteem in te richten aan de hand van een stappenplan. Schrijf u nu snel in, want vol=vol.


 

 


Start opleiding KAM-Manager
 
   

Op 14 februari start de 'Opleiding KAM-Manager'. In zeven modules leert u uw functie als KAM-Manager invulling te geven. U leert wat uw taak en verantwoordelijkheid is en wij geven u tools om deze goed uit te kunnen voeren. Daarnaast leren we u hoe u de medewerkers en management meekrijgt in uw enthousiasme voor het managementsysteem.

Kijk hier voor inhoud, data en locaties.


 

 


15% korting
 
   

Dit weekend gaat de wintertijd in.
We krijgen een uurtje extra.
Gratis en voor niets.
Dan kunnen wij als Bureau Veritas Training toch niet achterblijven met weggeven?

Daarom geven wij u 15% korting als u zich nu inschrijft voor een training in 2016.

Schrijf u snel in, want op sommige trainingen zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


 

 


Tijd voor een mooie uitdaging?
 
   

Al eens gedacht aan het volgen van een Lead Auditor Training waardoor uw audits nog meer diepgang krijgen?

Volg dan in november of december de Lead Auditor Training ISO 9001 voor de scherpe prijs van
€ 2.080,-.

In deze Lead Auditor Training leert u uw audits op een hoger plan te brengen en wat uw rol is in een auditteam op het gebied van plannen, uitvoeren, rapporteren en verifiëren.  Auditen leer je door te doen, doen, doen, daarom wordt er veel geoefend in deze training. Interviewtechniek is een belangrijk onderdeel van deze training, net als het terugkoppeling geven aan de directie over de auditresultaten.

De Lead Auditor Training ISO 9001 in november en december starten gegarandeerd. Schrijf u snel in, want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.


 

 


Laat uw certificaat niet verlopen
 
   

Bent u gekwalificeerd als Lead Auditor ISO 9001:2008?

Om uw ‘werk’ als auditor goed te blijven uitvoeren en de waarde van uw certificaat te behouden, is het van belang dat u op de hoogte bent van deze wijzigingen.
Volg daarom onze Auditor Transition Training ISO 9001:2015 (IRCA-erkend).

Deze Auditor Transition Training ISO 9001:2015 wordt gegeven op:

9 en 10 november in Doorn (nog slechts enkele plaatsen beschikbaar)

7 en 8 december in Oisterwijk

Geef u snel op, voordat de waarde van uw certificaat verloopt.


 

 


Start opleiding KAM-manager
 
   

Op 15 september start de opleiding KAM-manager in Amersfoort. In zeven modules leert u de functie van KAM-manager verder uit te diepen. We gaan in op uw rol in de organisatie en taken en verantwoordelijkheden. Daarna behandelen we de ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 en leren u hoe u het managementsysteem op kunt zetten en kunt onderhouden.


Normkennis alleen is uiteraard niet voldoende om een goede KAM-manager te kunnen zijn. We leren u daarom ook hoe u het auditteam kunt samenstellen en aan kunt sturen. Omdat continue verbetering nu eenmaal ons in het bloed zit, komt dit uitgebreid aan de orde. Een goed werkend managementsysteem staat niet stil, maar is continu in beweging.

Wij leren u hoe u het verbetertraject inzet en vasthoudt. In de laatste module gaan we in op de communicatie binnen een organisatie. U leert bijvoorbeeld de resultaten van audits te presenteren, maar ook hoe u medewerkers steeds weer op de hoogte houdt van de stand van zaken.


 

 
{text}


Beperkt aantal plaatsen Lead Auditor Trainingen
 
   

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op diverse Lead Auditor Trainingen in juni.

We geven dan de Lead Auditor Training ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. Schrijf u dus snel in, zodat u voor de zomer nog opgeleid bent tot Lead Auditor

Lead Auditor Conversion Training OHSAS 18001 van 14 t/m 16 juni in St. Niklaas (België)

Lead Auditor Conversion Training ISO 14001:2015 van 14 t/m 16 juni in Oisterwijk

Lead Auditor Training ISO 9001:2015
op 8-9, 15-16, 22-23 juni in Schiedam
van 27 juni t/m 1 juli in Oisterwijk

De start van bovengenoemde Lead Auditor Trainingen is gegarandeerd!

 


 

 


Extra Lead Auditor Transition Training ISO 9001:2015
 
   

omdat de Lead Auditor Transition Training ISO 9001 in april volzit, geven we op 11 en 12 mei een extra training.

Om uw ‘werk’ als auditor goed te blijven uitvoeren en de waarde van uw certificaat te behouden, is het van belang dat u op de hoogte bent van de wijzigingen van de ISO 9001 norm. Met deze training toont u aan dat uw auditvaardigheden en normkennis up to date zijn.

Klik hier voor meer informatie


 

 


Certificaat Vakbekwaam Persoon Stoominstallatie gelanceerd!
14 maart 2016
 
   

Door ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst met het Stoomplatform heeft Bureau Veritas Training vandaag het VPS-certificaat in de markt gezet. Dit certificaat is het resultaat van de samenwerking tussen Bureau Veritas, Energy Technology Services, Energie Consult Holland BV en het Stoomplatform. Hiermee is een landelijk kader en niveau bepaald waaraan een ketelhuisoperator moet voldoen om op een veilige en efficiënte manier de installatie te bedienen.

De opleiding wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Dit examen wordt afgenomen door het Stoomplatform. Zij toetsen onafhankelijk de kennis en het inzicht van de operators op basis van uniforme, landelijk geldende eindtermen. Deze zijn ontwikkeld en bepaald in samenwerking met deskundigen uit de branche.

Na het behalen van het VPS-certificaat kan de operator zelfstandig een controleronde lopen en de installatie op verantwoorde wijze in en uit bedrijf nemen. De operator kan storingen herkennen, beoordelen en oplossen. Bij een calamiteit kan de operator op een juiste wijze handelen.


 

 


Wij zijn op zoek naar een Freelance QHSE Trainer
 
   

Lead Trainer (freelance)

PROFIEL

Je verzorgt open en incompany trainingen op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. De incompany trainingen worden door jou op maat gemaakt voor de klant.

Na afloop van iedere training evalueer je de resultaten van de training en stelt verbeteringen voor indien nodig.

Je bent verantwoordelijk voor het totale trainingsproces in samenwerking met de binnendienst van de afdeling Training.

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als QHSE-trainer
  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
  • Minimaal een IRCA erkende Lead Auditor training ISO 14001

GEÏNTERESSEERD?

Heeft u interesse in deze functie,  dan kunt contact opnemen met de heer Fred Ortan – Manager Training  op tel. 06-51 08 5774. 


 

 


Extra training Aanpassen Managementsysteem
 
   

Op 26 mei heeft u een extra kans om een start te maken met het aanpassen van het managementsysteem naar de 2015 versie van de ISO normen. Wij organiseren dan een extra training 'Aanpassen managementsysteem'.

Inmiddels zijn veel KAM-verantwoordelijken u voorgegaan en blijkt dat de wijzigingen in de ISO normen toch een behoorlijke impact hebben op het inrichten en onderhouden van een kwaliteits- of milieumanagementsysteem. Hoe voer ik een goede stakeholdersanalyse uit en wat heb ik eraan om te weten wie mijn stakeholders zijn? Hoe ga ik om met kansen en bedreigingen in mijn processen? Deze en veel andere vragen komen aan bod in de training ‘Aanpassen managementsysteem’.

Vanwege de grote belangstelling hebben we op 26 mei een extra training ingepland. Schrijf u nu in!


 

 



 
   

OHSAS 18001 wordt ISO 45001

De OHSAS 18001 norm wordt in 2016 ingrijpend herzien en wordt de ISO 45001.

Wat betekenen deze wijzigingen voor uw organisatie?
Hoe integreer ik de norm met bijvoorbeeld de ISO 9001 of ISO 14001?
Hoe gaat het herzieningstraject verder?

Deze en alle andere vragen over de ‘nieuwe’ norm beantwoorden we graag tijdens een voorlichtingssessie. op 28 mei in Amersfoort. Schrijf u nu in.


 

 


Managementsysteem aanpassen
 
   

Bent u al voorzichtig uw managementsysteem aan het ombouwen naar de eisen van de 2015 versie van de ISO 9001 norm maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen?

Tijdens de eendaagse training ‘Aanpassen Managementsysteem ISO 9001’ leren we u met behulp van een duidelijk stappenplan uw managementsysteem ‘2015-proof’ te maken.

Deze training wordt op 14 april in Schiedam gegeven. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Kijk hier voor meer informatie


 

 


19 februari start opleiding Kwaliteitsmanager
 
   

Als kwaliteitsmanager komt er veel op u af.

Hoe zorgt u ervoor dat iedereen zich betrokken volet bij het kwaliteitsmaangementsysteem.
Hoe zorgt u ervoor dat alle processen optimaal ingericht zijn?
Hoe zorgt u ervoor dat de bedreigingen voor de bedrijfsprocessen optimaal geborgd zijn, rekeninghoudend met cultuur en werkwijze van de organisatie?

Deze en veel andere vaardigheden leren we u tijdens de opleiding tot kwaliteitsmanager. In 7 modules gaan we in op uw rol in organisatie, de eisen van diverse normen, het auditproces, commmunicatieve vaardigheden en het verbeteren van het managementsysteem.

Kijk hier voor meer informatie en data waarop de modules gehouden worden.


 

 


Laatste mogelijkheid om Lead Auditor Training ISO 9001 of ISO 14001 te volgen
 
   

Grijp de laatste kans om nog dit jaar opgeleid te worden tot Lead Auditor ISO 9001 of ISO 14001.

Alleen in november heeft u nog de mogelijkheid om een van deze trainingen te volgen. De Lead Auditor Training ISO 9001 wordt op 5-6, 12-13, 19-20 november gegeven in Schiedam.

De Lead Auditor Training ISO 14001 geven we op 12-13, 19-20, 26-27 november in Oisterwijk.

Kijk hier voor meer informatie voor de Lead Auditor ISO 9001 of ISO 14001 en schrijf u snel in, want er zijn nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar. 


 

 


Trainingsdata 2015 bekend
 
   

Vanaf vandaag zijn de trainingsdata voor 2015 te vinden op onze website.

Ook in 2015 bieden we weer een breed portfolio van trainingen aan, van het aanpassen van managementsystemen tot het effectief bedienen van de stoomketel.

Alle trainingen die we in de open vorm aanbieden, kunnen we ook bij u inhouse verzorgen. Daarnaast zijn er nog veel trainingen die we alleen incompany aanbieden omdat deze specifiek op uw installatie gegeven worden. Zoals het bevrijden van liftpassagiers, PED en ASME.

Neem gerust een kijkje op onze website en staat de training die u zoekt er niet bij, neem dan contact op met de afdeling Training via telefoonnummer: 088-4505551, we helpen u graag verder.


 

 


Opleiding tot KAM-Manager gestart
 
   

Vandaag zijn zes mensen gestart met de opleiding tot KAM-Manager.

Vanochtend hebben we hen geleerd wat hun plaats, taak en verantwoordelijkheid in de organisatie is en vanmiddag hebben we ze kennis laten maken met verander- en risicomanagement.

De komende weken gaan ze alles leren om hun functie als KAM-Manager nog verder te ontwikkelen. Wij zien er naar uit om hen volgende week weer te verwelkomen.

Nieuwsgierig geworden naar deze opleiding? Kijk hier voor meer informatie


 

 


Vooruitblik op ontwikkelingen 2015
juni 2014
 
   

Inmiddels is de DIS (Draf International Standard) versie van de ISO 9001:2015 versie uit en krijgen we steeds beter zicht op hoe de ISO 9001 norm er in 2015 uit zal gaan zien.

Wilt u weten wat de cosequenties van deze wijzigingen voor uw bedrijf zijn? Volg dan onze 'Informatieessie ISO 9001:2015'. In een sessie van 3 uurtjes gaan we in op het doel en de achtergrond van de wijzigingen en behandelen we de nieuwe 'High Level Structure'. Daarnaast gaan we in op de inhoudelijke wijzigingen van de norm.

Kijk hier voor meer informatie over kosten, data en locaties.


 

 


Lead Auditor Training ISO 9001
 
   

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar op de Lead Auditor Trainingen ISO 9001 die in juni gegeven worden.

Meldt u dus snel aan voor de vijf- of zesdaagse training, want dit is de laatste kans om voor de zomer opgeleid te worden tot Lead Auditor ISO 9001.

Kijk hier voor meer informatie.


 

 


Extra voorlichtingssessies ISO 9001 gepland wegens grote vraag
 
   

Wegens een grote hoeveelheid aanmeldingen hebben wij weer 7 extra voorlichtingssessies ISO 9001 gepland.

Data: 14 oktober 2013 (ochtendsessie) Amersfoort
           16 oktober 2013 (ochtendsesie) Born
           16 oktober 2013 (middagsessie)      
           30 oktober 2013 (ochtendsessie)              
           30 oktober 2013 (middagsessie)
           1 november 2013 (ochtendsessie)
           1 november 2013 (middagsessie)

 Klik hier voor meer informatie, locaties of om direct in te schrijven


 

 


'Nieuwe ISO 9001'
 
   

De ISO 9001 norm wordt ingrijpend herzien.

Wat de wijzigingen zijn, wat de eventuele consequenties zijn voor uw organisatie en hoe het verdere herzieningstraject er uit zien, vertellen wij u graag tijdens een van onze voorlichtingsbijeenkomsten.

Kijk hier voor meer informatie.


 

 


NIEUW! Training Voldoend Onderricht Persoon
mei 2013
 
   

Bureau Veritas heeft haar portfolio uitgebreid met een opleiding tot Voldoend Onderricht Persoon.

Deze training is bedoeld voor medewerkers die geen specifieke elektrotechnische achtergrond hebben, maar wel werkzaamheden van beperkte omvang en met een beperkt risico aan elektrische installaties uitvoeren.

Tijdens een incompany training leert onze ervaren inspecteur en trainer uw medewerkers graag hoe zij deze werkzaamheden moeten uitvoeren en hoe zij dit op een zo veilig mogelijke manier kunnen doen.

Interesse? Klik hier voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!


 

 


Voordeel van een managementsysteem
maart 2013
 
   

Voelt u zich als KAM-Verantwoordelijke wel eens een roepende in de woestijn?

Is het lastig om de rest van de organisatie net zo enthousiast te krijgen voor het managementsysteem als u bent?

Wij helpen u graag om het management te overtuigen van de voordelen van een goed werkend managementsysteem, om zo het draagvlak in de organisatie te vergroten.


 
[+] lees meer



Extra training 'Optimaliseren van uw audits'
maart 2013
 
   

Tevreden over de uitgevoerde audits?

Heeft u uw organisatie al een beetje efficiënter laten werken?

Of kunt u nog wel vaardigheden gebruiken om meer diepgang in uw audits te krijgen?


 
[+] lees meer



3-daagse Lead Auditor Training ISO 14001
juli 2012
 
   

Bent u al auditor?

Bent u al bekend met de ISO 14001?

Heeft u geen tijd en zin om een lange training te volgen?

Maar wilt u uw team nog beter kunnen aansturen, zodat uw milieumanagementsysteem nog effectiever wordt ingezet?

Dan is de 3-daagse Lead Auditor Training ISO 14001 een heel geschikte training voor u.
Deze geven we van 9 t/m 11 oktober in Oisterwijk.

Schrijf u nu in, want vol = vol.


 
[+] lees meer



Zomeraanbieding
juni 2012
 
   
Is auditen voor u een terugkerend struikelblok?

Bureau Veritas maakt het u nu wel heel aantrekkelijk om de struikelblokken 'op te ruimen' en goede en effectieve audits uit te voeren. Van 17 t/m 19 juli en van 14 t/m 16 augustus bieden wij u de opleiding 'interne auditor ISO 9001' aan voor slechts  990,- 

De zomermaanden zijn immers al duur genoeg?


 
[+] lees meer



GAP Analyse Risicomanagement
februari 2012
 
   

Een managementsysteem kan voelen als een blok aan het been. Een administratieve rompslomp waar weinig (financieel) voordeel aan valt te behalen. Het zou jammer zijn als u het zo ervaart.
Een goed werkend managementsysteem omvat alle processen inclusief alle risico's en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden in één keer goed gaan. Hierdoor bespaart u manuren, die u natuurlijk liever wilt inzetten voor het proces.
Op deze manier levert het managementsysteem gebaseerd op risico's veel voordeel op voor medewerkers en het bedrijfsresultaat. 

Lees hier hoe Bureau Veritas u daarbij kan helpen.


 
[+] lees meer



Haal de bezem door uw managementsysteem
17.08.2011
 
   

We horen nog regelmatig de klacht dat de ISO normen alleen maar zorgt voor veel extra werk. Men herkent zich niet in het managementsysteem en ziet op tegen de externe audits.

Tijdens de training 'Upgraden Managementsysteem' leren wij u hoe uw managementsysteem zo kunt ombouwen dat het een werkbaar systeem wordt dat rekening houdt met de risico's, bedreigingen en cultuur van uw bedrijf.

 


 
[+] lees meer



Prijs Lead Auditor Training aangepast
02.05.2011
 
   

Bureau Veritas heeft de prijzen van de Lead Auditor Training aangepast.  

Bureau Veritas geeft de Lead Auditor Training ISO 9001 en ISO 14001 in twee vormen; vijf aaneengesloten dagen en in drie blokken van twee dagen. Deze laatste vorm geeft u de mogelijkheid om de stof direct toe te kunnen passen in uw bedrijf en de stof beter te laten bezinken en u niet een hele week van werk en gezin weg bent.

Sommige cursisten vinden de vijfdaagse variant prettiger, omdat ze zich dan een volle week helemaal kunnen concentreren op de stof en deze direct kunnen afsluiten met een examen. Voor ieder wat wils dus.

De kosten voor de vijfdaagse variant bedragen nu € 1890,-. Dit is exclusief BTW en eventuele overnachtingskosten, maar inlcusief trainingsmateriaal en verblijfsarrangement.

De kosten voor de zesaagse variant bedragen nu € 1980,-. Dit is exclusief BTW en eventuele overnachtingskosten, maar inlcusief trainingsmateriaal en verblijfsarrangement.

Schrijf u dus vandaag nog in voor de Lead Auditor Training ISO 9001 en/of ISO 14001 en profiteer van deze aantrekkelijke prijzen.


 
[+] lees meer



nieuwe website
01.03.2011
 
   

Bureau Veritas heeft een nieuwe website gelanceerd.

Met deze site kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Vanaf vandaag kunt u zich bijvoorbeeld digitaal inschrijven voor trainingen en heeft u een duidelijk overzicht van ons trainingsprogramma. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van arbo, kwaliteit, milieu, voedselveiligheid, stoomtechniek en alle andere gebieden waar Bureau Veritas zich mee bezig houdt.

Mocht u nog vragen hebben over ons trainingsaanbod of over de mogelijkheid van inhouse trainingen, vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.


 

 
Interpretatie ISO 14001
7.03.2019 Amersfoort
Interpretatie ISO 9001
12.03.2019 Ridderkerk
Risk Based Auditen
12.03.2019 Zwolle
Vakbekwaam Persoon Stoominstallatie
13-14.03.2019 Ridderkerk
Rol van KAM-manager
14.03.2019 Tilburg
Niewsbrief Aanmelden